DRONEFOTO OG -VIDEO

FORDELENE KOMMER FLYVENDE

Der er adskillige fordele ved at anvende dronefoto- og video. Alle kan opsummeres til sparet tid og sparede penge.
Traditionelt set forbinder man inspektion og tilsyn med et større planlægningsarbejde samt udgifter til personale og maskiner, der skal gøre tilgangen til høje og besværlige områder mulig. Stillads, teleskoplift og andet udstyr er dog ikke længere nødvendigt. Det er alt sammen erstattet af lystrende droner, som tager netop de fotografier og den video, du har behov for.

DET KAN DU BRUGE DRONEFOTO OG DRONEVIDEO TIL

På få minutter er dronen i luften, og gør det let at zoome helt ind på bygninger eller flyve højt op og skabe flotte billeder over ejendomme og beliggenhed til salgsarbejde eller præsentationsvideoer. Alt sammen via dronevideo- og fotografier i høj opløsning.
Det giver nye muligheder for professionel formidling af bygninger og deres forhold til:

  • Ejendomsforeningen, der skal planlægge drift og vedligeholdelse
  • Virksomheden, der skal undersøge skadesomfanget og udbedre et tag på en høj bygning
  • Sikkerhedskoordinatoren, der skal synliggøre sikkerhedsforanstaltninger, adgangspunkter m.m. på byggepladsen
  • Ejendomsmægleren, der skal udarbejde en professionel salgspræsentation
  • Arkitektstuen, der skal inspicere med termografisk kamera
  • Byggefirmaet, der skal bruge detaljerede områdebilleder til kortlægning
  • Etc.

Vi anvender dronefoto og dronevideo, fordi teknologien åbner for en bred vifte af muligheder, der hurtigt sikrer dig den nødvendige dokumentation – uden unødvendige udgifter.

DOKUMENTATION GJORT HELT ENKELT

Dine dronefotografier og din dronevideo gør det let at se og dele alle væsentlige forhold på og omkring en bygning. Dronen bevæger sig elegant fra kælder til kvist, og opererer sikkert på selv snævre områder, hvor mandskab ville have svært ved at nå frem.

Derfor indsamler vi ubesværet den påkrævede billed- og videodokumentation – vel at mærke i høj opløsning. Filerne er lette at dele og gemme, så der altid er adgang til materialet.

Som noget helt særligt, kan du selv se, hvad dronens kamera har øjet på, da du kan følge med fra landjorden, mens vi optager. På den måde kan du også være med til at bestemme, hvad der skal stilles skarpt på.

HVORFOR KONTAKTE JYSK BYGNINGS-INSPEKTION?

Mange firmaer tilbyder dronefoto og dronevideo, men hos Jysk Bygningsinspektion er vi dedikerede til bygninger. Det er vi, fordi det er her, vi har stor og specifik knowhow, der sætter os i stand til at indsamle den bedste dokumentation om byggetekniske forhold, fejl, skader og meget mere.

Derudover er vi naturligvis godkendte droneoperatører, der hurtigt står til din rådighed og indsamler den nødvendige dokumentation.
Kontakt venligst Jysk Bygningsinspektion på tlf.: +45 28 57 54 00 eller e-mail: kontakt@jysk-bygningsinspektion.dk, og lad os tale om dine behov for dronefoto- og video.

KONTAKT OS

SKAL VI GIVE DIG SYN FOR SAGEN?

Lad os optage dronefilm og -video af dit projekt. Kontakt os i dag.
KONTAKT OS