TILSTANDSRAPPORT

Har du brug for en tilstandsrapport, et energimærke eller et el-tjek, i forbindelse med salg af din ejendom – kan du kontakte jyskbygningsinspektion.dk, for et uforpligtende tilbud.

Når man skal sælge sin ejendom, er der i dag et krav om, at der skal udarbejdes 3 slags rapporter – tilstandsrapport, energimærke og et el-tjek.
Ved jyskbygningsinspektion.dk får du en uvildig byggesagkyndig der ikke er i samarbejde med andre fx forsikringsselskaber etc., hvilket sikre dig ordentlige og fyldestgørende rapporter – dette sikre dig mod mulig kommende problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med salg af en ejendom.

Vi har stor erfaring med byggerier hvilket er en fordel, når der skal kigges efter fejl og mangler i eksisterende ejendomme. Vi kan derfor tilbyde en grundig og professionel gennemgang af jeres ejendom.

DIN SIKKERHED FOR KVALITETSRAPPORTER

Kvaliteten på udarbejdelsen af disse rapporter kan variere meget – det er her vigtigt at du som sælger er behjælpelig med at få anskueliggjort de fejl og mangler, der måtte være på ejendommen. For at skabe de bedste forudsætninger for dig som sælger.

Det er ligeledes vigtigt, at man som sælger får den helt rigtig rådgivning i, hvad der skal oplyses om i forbindelse med ens ejendom, da man i forbindelse med salg vil blive bedt om at afgive nogle sælgeroplysninger. Derfor er dialogen og den rette guidning vigtig for jer, så I er godt forberedt i, hvad der er jeres pligt at oplyse, omkring ejendomme i den periode i har ejet den.

Tilstandsrapport Jysk Bygningsinspektion