DRONEINSPEKTION

Inspektionsarbejde og tilsyn er begge discipliner, der traditionelt set er omfattet af skærpede sikkerhedsforanstaltninger og kræver udstyr som stillads, lift etc., når der skal inspiceres ejendomme.

Heldigvis er tiderne skiftet, og i dag er moderne droneinspektion med til at gøre inspektionsarbejdet både hurtigere, nemmere og billigere, da du både sparer penge på maskiner og mandskab til kontrolarbejdet.

Jysk Bygningsinspektion hjælper med hurtig og effektiv droneinspektion, som dokumenter med både video og billeder i høj opløsning.

FÅ TYDELIG DOKUMENTATION

Takket være dronens HD-kamera, får du nemmere ved at dokumentere bygningens tilstand i en kvalitet, der ikke efterlader tvivl.
Samtidig kan du udnytte dronens fysiske størrelse og komme helt tæt på de områder, du ønsker at se nærmere på. Dronen kan bevæge sig alle retninger og komme omkring selv snævre områder.
Dronerne optager naturligvis i en høj kvalitet, der sikrer billed- og videomateriale, som udgør tydelig dokumentation.

SE DET MED EGNE ØJNE

Det særligt smarte ved droneinspektion er, at vi kan følge dronens kamera live. Det giver dig mulighed for at være med til at bestemme, hvor og hvad dronen skal filme, så du får dokumentation fra de rette vinkler.

Du kan komme helt tæt på de bygningsdele, der er mest relevante og få klarsyn for området. Det kan du ikke mindst, fordi vi anvender kvalitetsdroner, som er i stand til at hvile stabilt i luften, hvor de indfanger billeder og video uden skyggen af rystelser – selv når vinden tager fat.

Dronen sidder perfekt i luften, panorerer stabilt og zoomer ind på nøjagtigt dét, du har behov for.

FÅ DELEVENLIGE OPTAGELSER

Det bliver ikke bare lettere at finde frem til de præcise områder, der skal sættes fokus, men også at dele dem, når de er indfanget som fotografi eller video.

Når droneinspektionen er afsluttet, har vi adgang til en stor mængde materiale, hvorfor vi finder de helt rette sekvenser og vinkler, som klart tydeliggør områder med behov for udbedring af fejl, mangler eller skader.

Dine filer overdrages digitalt, hvorefter du let kan dele dem med konsulenter, investorer eller andre samarbejdspartnere. Dermed kan du sende tydelige eksempler på det, der skal laves, og indhente præcise tilbud.

Vi anbefaler naturligvis, du opbevarer din data sikkert – gerne ved en cloudservice – så der altid eksisterer en backup.

DRONEINSPEKTION FRA GODKENDTE OPERATØRER

Det går stærkt, fra vi tilkaldes, til vores droner er i luften. Derfor kan du forvente hurtig hjælp, hvis stormen har revet tagsten løs, der er revner i facaden eller opstået andre situationer, der skal tages hurtig hånd om.

Vores godkendte dronepiloter, besidder alle de rette certifikater og har stor erfaring i at betjene maskinerne. Vi rykker derfor hurtigt ud og forstår at indfange de rette billeder på effektiv vis.

Vi hjælper med et bredt spænd af opgaver – lige fra drifts- og vedligeholdelsesplaner til dokumentation til forsikringsskader og meget mere.

Kontakt os på tlf.: +45 28 57 54 00 eller e-mail kontakt@jysk-bygningsinspektion.dk for et uforpligtende tilbud på professionel droneinspektion til dine opgaver.

KONTAKT OS

SKAL VI GIVE DIG SYN FOR SAGEN?

Lad os optage dronefilm og -video af dit projekt. Kontakt os i dag.
KONTAKT OS