VI KAN LAVE JERES ENERGIBEREGNING

Optimering af energi er et vigtigt fokus hos Jysk Bygningsinspektion fra første trin i projekteringsprocessen. Energikravene til nybyggeri bliver hele tiden skærpet, derfor tænker vi de rigtige løsninger ind i designet med det samme. For os er det vigtigt at levere energi optimale løsninger, der ikke kun er æstetisk smukke, men som også er funktionelle og opfylder alle krav til bygningsreglementet. Dette fremtidssikret jeres byggeri, sådan at udgifterne til energi holdes på et minimum.

Vi har hos Jysk Bygningsinspektion solid erfaring med at arbejde ud fra kravene i bygningsreglementet. Derfor får I et byggeri, hvor der er 100 procent styr på de tekniske installationer samt konstruktionen i det hele taget. Vi er altid opdateret på den nyeste viden og holder et skarpt øje med alle nye regler og krav på området, hvilket sikre jer den bedste løsning.

MED FOKUS PÅ ENERGIKRAVENE

Når I skal bygge jeres nye drømmehus, er det et krav, at I får lavet en energiberegning af jeres nye bygnings samlede energibehov. Det er nødvendigt med sådan en beregning for at for at kunne eftervise, at alle kravene i bygningsreglementet bliver overholdt.

Hos Jysk Bygningsinspektion hjælper vi jer med at få lave energiberegningen, som vi udfører i programmet Energy 10.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få lavet en energiberegning.

KONTAKT OS

SKAL I BYGGE NYT, ELLER BYGGE OM?

Så kontakt os og få styr på energikravene.
KONTAKT OS