SKIMMELSVAMP RÅDGIVNING

Skimmelsvamp er ikke til at spøge med. Faktisk kan det have farlige konsekvenser for dit helbred, hvis den uønskede skimmelsvamp har tvunget sig ind i din bolig. Allerede ved mistanke bør du kontakte Jysk Bygningsinspektion og få uvildig skimmelsvamp rådgivning. Vi udformer en fugtteknisk analyse, der påpeger, hvorfor der er opstået skimmel – og hvordan vi får den væk igen!

Skimmelsvampen skal bekæmpes for enhver pris, da den kan frigive stoffer, som har konsekvenser for dit helbred. Det er svært at sige, hvordan personer reagerer på skimmelsvampen, da det er meget individuelt. Derfor kan konsekvensen være alt fra irriterede øjne, slimhinder og luftveje til koncentrationsbesvær, åndedrætsbesvær, hyppige hovedpiner og generel utilpashed. Nogle udvikler allergier på grund af svampens sporer, hvilket kan føre til astma og høfeber.

Det er med andre ord essentielt, at svampen fjernes hurtigt og effektivt fra dit hjem.

HVOR KOMMER SKIMMELSVAMPEN FRA?

Skimmelsvampen stortrives i fugtige området. Det skyldes, at svampens sporer spreder sig bedst heri, og dermed spreder svampens organismer sig bedre.

Skimmelsvamp kan principielt vokse alle steder, men de fleste af os forbinder den helt naturligt som en uønsket del af særligt soveværelset, badeværelse, bryggers og kælder – altså steder med mere fugt i rummet.

Det kan være svært at gardere sig mod ekstra fugt i disse rum, når man tænker på, at et menneske udånder ca. 2 liter vanddamp hver eneste dag, at vi bader og bruger vand på badeværelset, mens vi ofte tørre vådt eller fugtigt tøj i vores bryggers. Ligeledes er der damp fra madlavning, elkedlen og kaffemaskinen i vores køkken, kondens på ruderne og meget mere.
Vores boliger kan derfor have svært med at komme af med fugten – også selvom vi lufter ud efter bedste evne.

KONTAKT JYSK BYGNINGSINSPEKTION FOR SKIMMELSVAMP RÅDGIVNING

Er der allerede nu skimmelsvamp i din bolig eller har du oplevet symptomer, der indikerer svampens tilstedeværelse? Så kontakt Jysk Bygningsinspektion. Vi udfører uvildig rådgivning ved problemer med skimmelsvamp – ring på tlf.: +45 28 57 54 00 eller send en e-mail til kontakt@jysk-bygningsinspektion.dk for nærmere aftale.

KONTAKT OS

ER DER SKIMMELSVAMP I JERES BYGNING?

Så kontakt os allerede nu!
KONTAKT OS